Ondanks de ‘feel’ van technologie wordt het meest funda- mentele ‘spul’ van de natuur ingezet: licht. Laseracupunctuur bestaat al sinds de jaren ‘70 en is later door de universiteiten van Paderborn en Graz nog toegankelijker gemaakt.
| 06- 830.827.66
Tinnitus? Naaldvrees? Met laser heeft ook u optimaal toegang tot de wereld van acupunctuur
Al eeuwen een perfecte match!
| 06- 830.827.66
In The Spotlight
Het oor kent complexe zenuwverbindingen en heeft direct invloed op de communicatie tussen het brein en het lichaam. Ooracupunctuur benut dit volledig.
Geliefd bij collega fysiotherapeuten voor de effectiviteit en resultaten. De combi met electro- acupuncuur is Dry Needling 2.0 en pakt ook ‘het waarom’ een spier getriggerd is aan.
Elektroacupunctuur kan voor vrijwel alle pijncondities ingezet worden maar ook voor veelvoorkomende klacht zoals de ‘overactieve blaas’.
Acuclinic is gespecialiseerd in effectieve en evidenced-based acupunctuurmethodes ter ondersteuning van (ex-)kankerpatienten. Slaapproblemen, diepe vermoeidheid, misselijkheid of pijn. Acupunctuur kan hier helpen.
De reis met de naam ‘zwanger’ kent veel stations & trajecten: Zwanger (willen) worden, zijn en blijven. Acupunctuur is hier een aangewezen en veilige behandelvorm.
Ooracupunctuur is een Micro-systeem maar wordt ook in combinatie met lichaamsacupunctuur toegepast.
Overactieve Blaas? Chronische Pijn? Elektroacupunctuur helpt en de systemen die ‘aangezet’ worden zijn indrukwekkend
Diepe ontspanning en revitalisering van het gezicht
Hier staat de fijne microwereld van uw gezichtshuid in de spotlights. 12 specifieke Facial Enhancement Acupuncture sessies stimuleren de kwaliteit en vitaliteit van de weefsels en brengen balans en diepe ontspanning.
Afstemming op het seizoen aan de hand van de schatkist van de Chinese Geneeskunde. Deze dagen zijn ontspan- nend, leerzaam en motiverend. Reserveer uw agenda!
Herfst | Winter | Lente | Zomer
Leefstijlgeneeskunde Op alle leeftijden inzetbaar Wereldwijd miljoenen patiënten Behandelt klacht en oorzaak
a c u p u n c t u u r
Roeland Krijnen Acupuncturist | Fysiotherapeut
Miljoenen mensen wereldwijd maken gebruik van acupunctuur. Van kinderen tot voorzichtige senioren; van fitte sporters met een blessure tot overwerkte managers; mensen met (chronische) stress of pijnklachten en kankerpatiënten tijdens of na hun reguliere behandeltraject - maar ook mensen op zoek naar ontspanning en welzijn. Op basis van mijn eigen jarenlange praktijkervaring kan ik zonder enige twijfel zeggen: acupunctuur werkt - dus waarom wachter tot het erger wordt? Tot ziens in de praktijk!
Acupunctuur is een systeem van herstel en bevordert de samenwerking tussen de diverse lichaamsprocessen. Het krijgt wereldwijde erkenning en de vraag naar acupunctuur neemt ongekend toe.
Of je nu een prof bent of een weekend-strijder, voor veel sporters is acupunctuur een ‘must’. Het versterken van het herstel en de algemene gezondheid leidt tot soepelere en verbeterde prestaties en blessures nemen af.
Acupunctuur helpt niet alleen bij zorgen, spanningen en algemene ouderdomsklachten maar is ook een goede remedie tegen de veelvoorkomende overmedicatie.
Raadhuisstraat 56A | Heemstede
info@acuclinic.nl
06-830.827.66
Raadhuisstraat 56A | Heemstede
info@acuclinic.nl
06-830.827.66